St Louis Cut pork ribs

Table
  1. Recept: St Louis Cut pork ribs
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:
    3. Servera:

Recept: St Louis Cut pork ribs

Ingredienser:

  • 2 kg St Louis Cut fläskrevben
  • 2 dl rödvinäger
  • 2 dl BBQ-sås
  • 2 msk brunt socker
  • 1 msk lökpulver
  • 1 msk vitlökspulver
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar

Tillagning:

  1. Börja med att förbereda grillen för indirekt värme och värm den till cirka 120°C.
  2. Skär bort eventuell överflödig fett och silverskin från fläskrevbenen.
  3. I en skål, blanda rödvinäger, BBQ-sås, brunt socker, lökpulver, vitlökspulver, paprikapulver, salt och svartpeppar för att göra marinaden.
  4. Pensla marinaden generöst över fläskrevbenen och låt dem marinera i minst 1 timme, men gärna över natten i kylskåp.
  5. Grilla fläskrevbenen indirekt i cirka 3-4 timmar eller tills de är möra. Vänd och pensla dem med marinaden ungefär varje timme.
  6. Ta av fläskrevbenen från grillen och låt dem vila i några minuter innan de skärs upp.

Servera:

You may also be interested in:  Fläskytterfilé i ugn

Servera de saftiga St Louis Cut pork ribsen med extra BBQ-sås och dina favoritsidorätter såsom coleslaw, majskolvar eller bakade potatisar.

Morotspannkakor
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up