St Louis Cut pork ribs
Recept: St Louis Cut pork ribs
Ingredienser:
- 2 kg St Louis Cut fläskrevben
- 2 dl rödvinäger
- 2 dl BBQ-sås
- 2 msk brunt socker
- 1 msk lökpulver
- 1 msk vitlökspulver
- 1 msk paprikapulver
- 1 tsk salt
- 1 tsk svartpeppar
Tillagning:
- Börja med att förbereda grillen för indirekt värme och värm den till cirka 120°C.
- Skär bort eventuell överflödig fett och silverskin från fläskrevbenen.
- I en skål, blanda rödvinäger, BBQ-sås, brunt socker, lökpulver, vitlökspulver, paprikapulver, salt och svartpeppar för att göra marinaden.
- Pensla marinaden generöst över fläskrevbenen och låt dem marinera i minst 1 timme, men gärna över natten i kylskåp.
- Grilla fläskrevbenen indirekt i cirka 3-4 timmar eller tills de är möra. Vänd och pensla dem med marinaden ungefär varje timme.
- Ta av fläskrevbenen från grillen och låt dem vila i några minuter innan de skärs upp.
Servera:
Servera de saftiga St Louis Cut pork ribsen med extra BBQ-sås och dina favoritsidorätter såsom coleslaw, majskolvar eller bakade potatisar.