Kassler med paprikasås och haricots verts

Table
  1. Recept: Kassler med paprikasås och haricots verts
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Recept: Kassler med paprikasås och haricots verts

Ingredienser:

  • Kassler
  • Paprika
  • Lök
  • Grädde
  • Haricots verts
  • Smör
  • Salt och peppar
You may also be interested in:  Ugnspannkaka (grundrecept)

Tillagning:

  1. Skär kasslern i skivor och stek dem i smör tills de är gyllenbruna.
  2. Hacka paprika och lök och stek dem tills de är mjuka.
  3. Tillsätt grädde och låt såsen puttra i några minuter tills den tjocknar.
  4. Koka haricots verts i lättsaltat vatten tills de är mjuka men fortfarande krispiga.
  5. Servera kasslern med paprikasåsen och haricots verts och krydda med salt och peppar efter smak.

Lyxig kalops med mormorskokta morötter
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up