Kyckling i yoghurtmarinad

Table
  1. Recept: Kyckling i yoghurtmarinad
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Kyckling i yoghurtmarinad

Ingredienser:

  • 4 kycklingfiléer
  • 2 dl naturell yoghurt
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 tesked spiskummin
  • 1 tesked paprikapulver
  • 1 tesked lökpulver
  • 1 tesked salt
  • 1/2 tesked svartpeppar
  • Färsk koriander eller persilja för garnering

Gör så här:

  1. Blanda yoghurt, vitlök, spiskummin, paprikapulver, lökpulver, salt och svartpeppar i en skål.
  2. Placera kycklingfiléerna i marinaden och se till att de täcks ordentligt.
  3. Täck skålen med plastfolie och låt kycklingen marinera i kylskåpet i minst 2 timmar eller över natten för bästa resultat.
  4. Grilla eller stek kycklingfiléerna tills de är genomstekta, ca 6-8 minuter per sida.
  5. Servera den grillade kycklingen i yoghurtmarinad med färsk koriander eller persilja som garnering.
You may also be interested in:  Churros

Tips: Servera med en sallad och färskt bröd för en komplett måltid.

Brytbröd med parmesanost
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up