Labne yoghurtsås

Table
  1. Recept: Labne yoghurtsås
    1. Ingredienser
    2. Gör så här

Recept: Labne yoghurtsås

Ingredienser

  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk olivolja
  • 1 tsk honung
  • En nypa salt

You may also be interested in:  Tzatziki

Gör så här

  1. Blanda den grekiska yoghurten och den pressade vitlöksklyftan i en skål.
  2. Tillsätt citronsaft, olivolja och honung. Rör om väl.
  3. Smaka av med salt.
  4. Låt yoghurtsåsen stå i kylen i minst 1 timme före servering för att smakerna ska utvecklas.

Tips: Labne yoghurtsås passar utmärkt som ett tillbehör till grillat kött, grönsaker eller som dipp till tortillachips.

Vegansk kålpudding
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up