Snabbnudlar med vitlök chili och parmesan

Table
  1. Snabbnudlar med vitlök, chili och parmesan
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Snabbnudlar med vitlök, chili och parmesan

Ingredienser:

  • 2 portioner snabbnudlar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 röd chili
  • 50g riven parmesanost
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
You may also be interested in:  Mjukt tunnbröd

Tillagning:

  1. Skala och finhacka vitlöksklyftorna.
  2. Skär chilin på längden och ta bort fröna. Finstrimla chilin.
  3. Koka snabbnudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  4. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek vitlök och chili tills de blir gyllenbruna.
  5. Tillsätt de kokta snabbnudlarna till stekpannan och blanda väl.
  6. Strö över riven parmesanost och blanda tills osten smälter.
  7. Krydda med salt och svartpeppar efter smak.
  8. Servea genast.
Moussaka
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up