Halloumipytt med örtsmör och senapskräm

Table
  1. Recept: Halloumipytt med örtsmör och senapskräm
    1. Ingredienser:
    2. Örtsmör:
    3. Senapskräm:
    4. Tillagning:

Recept: Halloumipytt med örtsmör och senapskräm

Ingredienser:

  • 500 g halloumi
  • 1 röd lök
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 1 röd paprika
  • 1 zucchini
  • 1 msk olivolja
  • Salt och peppar efter smak

Örtsmör:

Ingredienser:
- 100 g smör, rumstempererat
- 1 vitlöksklyfta, pressad
- 2 msk färska örter (t.ex. persilja, basilika, timjan), finhackade
- Salt och peppar efter smak

Gör så här:
1. Blanda smöret, vitlöken och de färska örterna i en skål.
2. Krydda med salt och peppar efter smak.
3. Ställ åt sidan tills det är dags att servera.

Senapskräm:

Ingredienser:
- 2 msk senap (t.ex. dijonsenap eller grov senap)
- 2 msk majonnäs
- 1 tsk honung
- Några droppar citronsaft
- Salt och peppar efter smak

Gör så här:
1. Blanda senap, majonnäs, honung och citronsaft i en skål.
2. Krydda med salt och peppar efter smak.
3. Ställ åt sidan tills det är dags att servera.

You may also be interested in:  Tacos

Tillagning:

Gör så här:
1. Skär halloumi, lök, vitlök, paprika och zucchini i mindre bitar.
2. Hetta upp olivolja i en stekpanna på medelhög värme.
3. Stek halloumi, lök, vitlök, paprika och zucchini tills de fått fin färg och blivit mjuka.
4. Krydda med salt och peppar efter smak.
5. Servera halloumipytt varm med örtsmör och senapskräm.
6. Smaklig måltid!

Kycklinglasagne med tomat och mozzarella
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.