Lövbiffsrullader med gräddsås och oregano

Table
  1. Lövbiffsrullader med gräddsås och oregano
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Lövbiffsrullader med gräddsås och oregano

Ingredienser:

  • 8 lövbiffar
  • 150 g färskost med oregano
  • 8 skivor bacon
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk smör
  • 1 tsk oregano
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Krämig carbonara

Gör så här:

  1. 1. Bred ut lövbiffarna och krydda dem med salt, peppar och oregano.
  2. 2. Lägg en klick färskost på varje lövbiff och rulla ihop dem.
  3. 3. Linda en baconskiva runt varje rullad lövbiff.
  4. 4. Stek lövbiffsrulladerna i smör på medelhög värme tills de är genomstekta och baconet är knaprigt.
  5. 5. Ta upp rulladerna och håll dem varma.
  6. 6. I samma stekpanna, häll i vispgrädde och låt det koka upp.
  7. 7. Tillsätt oregano och smaka av med salt och peppar.
  8. 8. Låt såsen sjuda i några minuter tills den blir tjockare.
  9. 9. Servera lövbiffsrulladerna med gräddsåsen och en valfri sallad eller grönsaker.

Grön ärtsoppa med krämigt ägg och krispiga krutonger
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up