Mangosalsa med koriander och chili

Table
  1. Recept: Mangosalsa med koriander och chili
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Mangosalsa med koriander och chili

Ingredienser:

  • 1 mogen mango
  • 1 röd chilifrukt
  • 1 liten rödlök
  • 1 kruka färsk koriander
  • 1 lime
  • 1 tsk olivolja
  • 1 tsk honung
  • En nypa salt
You may also be interested in:  Krämig carbonara

Gör så här:

  1. Skala och tärna mango till små bitar.
  2. Skär chilifrukten i tunna ringar, ta bort kärnorna om du föredrar mindre hetta.
  3. Finhacka rödlöken.
  4. Hacka koriandern grovt.
  5. Pressa saften från limen.
  6. I en skål, blanda samman mango, chiliringar, rödlök och koriander.
  7. Tillsätt limejuice, olivolja, honung och salt. Rör om försiktigt till allt är väl blandat.
  8. Smaka av och justera kryddningen efter behov.
  9. Låt salsan stå i kylen i cirka 30 minuter för att smakerna ska mogna.
  10. Njut av mangosalsan som tillbehör till grillat kött, tacos eller som en fräsch dipp med tortillachips!

Lantlig potatispaj
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up