Örtig oströra

Table
  1. Örtig oströra
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:
    3. Tips:

Örtig oströra

Ingredienser:

  • 2 dl färskost
  • 1 dl finhackade färska örter (t.ex. persilja, basilika, dill)
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 tsk citronsaft
  • Salt och peppar efter smak

Gör såhär:

1. Blanda färskost, örter, pressad vitlök och citronsaft i en skål.

You may also be interested in:  Sjömansbiff

2. Krydda med salt och peppar efter smak.

3. Rör om väl tills alla ingredienser är väl blandade.

4. Ställ oströran i kylskåpet i minst 30 minuter för att smakerna ska sätta sig.

Tips:

- Använd oströran som pålägg på bröd, som dipp till grönsaker eller som fyllning i wraps.

- Variera örterna efter smak och tycke för att få olika smakvarianter av oströran.

Kryddig hoisinkyckling med syrad gurka och jordnötter
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up