Pistagekräm

Table
  1. Recept på Pistagekräm
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:
    3. Tips:

Recept på Pistagekräm

Ingredienser:

  • 200 g pistagenötter
  • 100 g florsocker
  • 1 dl grädde

Gör såhär:

  1. Mixa pistagenötterna tills det blir en smulig massa.
  2. Tillsätt florsocker och mixa igen tills det är väl blandat.
  3. Häll i grädden och mixa tills krämen blir jämn och krämig.
  4. Förvara i en lufttät burk i kylskåp tills det är dags att servera.
You may also be interested in:  Scones

Tips:

Du kan använda pistagekrämen som fyllning i tårtor, bakverk eller som topping på glass.

Stekt ananas med mynta och kokos
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up