Färska vårrullar med grillad tofu och ingefärsdipp

Table
  1. Färska vårrullar med grillad tofu och ingefärsdipp
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Ingefärsdipp:
    4. Servering:

Färska vårrullar med grillad tofu och ingefärsdipp

Ingredienser:

  • Tofu
  • Vårrullepapper
  • Gurka
  • Morot
  • Mango
  • Avokado
  • Isbergssallad
  • Färska korianderblad
  • Färsk mynta
  • Ingefärsdipp
  • Lime

Gör så här:

  1. Marinera tofun i en blandning av sojasås, sesamolja och pressad vitlök. Låt det dra i minst 30 minuter.
  2. Grilla tofun på medelhög värme tills den får fin färg och blir genomstekt.
  3. Skär gurka, morot, mango och avokado i tunna strimlor.
  4. Blötlägg ett vårrullepapper i varmt vatten i cirka 10 sekunder. Placera det sedan på en ren arbetsyta.
  5. Lägg på salladsblad, tofu, grönsaker, korianderblad och mynta i mitten av vårrullepappret.
  6. Vik in sidorna av pappret och rulla sedan ihop till en tät vårrulle.
  7. Upprepa processen med resten av ingredienserna.

Ingefärsdipp:

You may also be interested in:  Rotmos

Blanda färsk riven ingefära, sojasås, pressad vitlök och limejuice i en skål. Rör om väl.

Servering:

Servera de färska vårrullarna med den smakrika ingefärsdippen.

Pasta med gräddig baconsås
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up