Rostad pumpa

Table
  1. Recept: Rostad pumpa
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Tips:

Recept: Rostad pumpa

Ingredienser:

  • 1 pumpa (valfri storlek)
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk torkad timjan

Gör så här:

  1. Förvärm ugnen till 200 grader Celsius.
  2. Skär pumpa i mindre bitar och ta bort kärnorna.
  3. Blanda olivolja, salt, svartpeppar, paprikapulver, vitlökspulver och torkad timjan i en skål.
  4. Lägg pumpabitarna på en bakplåtspapperklädd plåt.
  5. Häll över olivoljeblandningen och blanda väl så att alla bitar täcks.
  6. Rosta pumpabitarna i ugnen i cirka 30-35 minuter, tills de är gyllenbruna och mjuka.
  7. Ta ut plåten och låt pumpabitarna svalna något innan servering.

Tips:

You may also be interested in:  Boeuf bourguignon med potatismos

För att addera extra smak kan du toppa de rostade pumpabitarna med lite riven parmesanost innan du sätter dem tillbaka i ugnen för de sista minuterna av rostning.

Dumplings med färs och ingefära
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.