Shrimp rolls med brioche

Table
  1. Shrimp Rolls med Brioche
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Shrimp Rolls med Brioche

Ingredienser:

  • 500 gram räkor
  • 4 stycken briochebröd
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1/4 kruka dill, hackad
  • 1/4 kruka persilja, hackad
  • 1/4 kruka koriander, hackad
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk färskpressad citronjuice
  • Salt och peppar efter smak

Gör så här:

  1. Koka räkorna i lättsaltat vatten i cirka 2 minuter.
  2. Skala räkorna och låt dem svalna.
  3. Skär briochebröden i två horisontella skivor.
  4. Rör ihop rödlök, dill, persilja, koriander, majonnäs, dijonsenap och citronjuice i en skål.
  5. Skiva räkorna och blanda dem med örtmajonnäsen.
  6. Krydda med salt och peppar efter smak.
  7. Bred ut räkblandningen på den undre halvan av varje briochebrödsskiva.
  8. Lägg på den övre halvan av brödet.
  9. Servera omedelbart och njut av dessa läckra Shrimp Rolls!
You may also be interested in:  Snabb aioli

Tips: Servera med en fräsch sallad, citronklyftor och dillkvistar för extra smak och dekoration.

Fläskfilégryta med champinjoner
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up