Svartkålspasta med citron





Svartkålspasta med citron

Table
  1. Svartkålspasta med citron
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Svartkålspasta med citron

Ingredienser:

  • 250g svartkål
  • 300g pasta
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 citron
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar

You may also be interested in:  Mannagrynsgröt

Gör så här:

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Se till att den blir al dente.
  2. Skär svartkålen i mindre bitar och skölj den noggrant.
  3. Värm upp olivolja i en stekpanna och tillsätt vitlöksklyftorna. Stek dem tills de blir gyllene.
  4. Tillsätt svartkålen och stek den i några minuter tills den blir mjuk.
  5. Skär citronen i hälften och pressa saften över svartkålen. Lägg även i citronskal för extra smak.
  6. Häll av pastan och blanda ihop den med svartkålen i stekpannan.
  7. Krydda med salt och peppar efter smak och rör om väl.
  8. Serv
    Boudin Noir
    LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up