Mannagrynsgröt




Recept: Mannagrynsgröt

Table
  1. Mannagrynsgröt
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Tips:

Mannagrynsgröt

Ingredienser:

  • 4 dl vatten
  • 1 dl mannagryn
  • 1 dl mjölk
  • En nypa salt
  • 1 msk smör
  • Socker och kanel efter smak
You may also be interested in:  Klassiska köttbullar

Gör så här:

  1. Häll vattnet i en kastrull och låt det koka upp.
  2. Tillsätt mannagrynen och rör om kontinuerligt tills det börjar tjockna.
  3. Tillsätt mjölk och salt och fortsätt röra tills det blir en krämig konsistens.
  4. Ta av kastrullen från värmen och tillsätt smöret.
  5. Servera gröten varm med strösocker och kanel på toppen.

Tips:

You may also be interested in:  Pannkakor - grundsmet

Du kan även smaksätta gröt

Scrambled eggs
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.