Syltad kål

Table
  1. Syltad kål
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Syltad kål

Ingredienser:

  • 1 huvud vitkål
  • 1 dl äppelcidervinäger
  • 1 dl socker
  • 1 tsk salt

Gör så här:

  1. Skär vitkålen i tunna strimlor
  2. I en stor skål, blanda äppelcidervinäger, socker och salt tills sockret löser upp sig
  3. Tillsätt den strimlade vitkålen i skålen och blanda väl så att kålen är täckt av vätskan
  4. Täck skålen och låt stå i kylskåpet i minst 1 timme för att marinera
  5. Efter 1 timme är den syltade kålen redo att serveras. Servera som tillbehör till kött, fisk eller som en fräsch sallad på egen hand
Råstekt broccoli med brynt smör och vitlök
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up