Tryffelpasta

Table
  1. Recept på Tryffelpasta
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept på Tryffelpasta

Ingredienser:

  • 300 g pasta
  • 2 msk olivolja
  • 1 liten lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 200 ml grädde
  • 1 tsk tryffelolja
  • 50 g riven parmesanost
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Kladdig kladdkaka

Gör så här:

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Se till att den blir al dente.
  2. I en stekpanna, hetta upp olivoljan och stek lök och vitlök tills de blir mjuka och genomskinliga.
  3. Tillsätt grädden och låt det småkoka i några minuter.
  4. Rör ner tryffeloljan och låt såsen sjuda i ytterligare några minuter.
  5. Rör ner den rivna parmesanosten och smaka av med salt och peppar.
  6. Häll av pastan och blanda den genast med såsen tills all pasta är täckt.
  7. Servera direkt och njut av den krämiga och smakrika tryffelpastan!
You may also be interested in:  Kanelbullar

Tips: Garnera gärna med färsk persilja och extra parmesanost för extra smak och dekoration.

Frukostkorv med äpple och pepparrot
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up