Vego enchiladas

Table
  1. Vego enchiladas
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Vego enchiladas

Ingredienser:

  • 8 stora tortillabröd
  • 1 burk svarta bönor
  • 1 burk majs
  • 1 paprika, tärnad
  • 1 lök, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 dl tomatpuré
  • 1 dl vatten
  • 1 dl riven ost
  • Färsk koriander för garnering
  • Olja för stekning

You may also be interested in:  Stuvade makaroner

Gör såhär:

  1. Stek lök, vitlök och paprika i olja tills de blir mjuka. Tillsätt spiskummin, paprikapulver och chilipulver och rör om.
  2. Tillsätt bönor, majs, tomatpuré och vatten. Låt det sjuda i några minuter under omrörning.
  3. Stek tortillabröden lätt i en separat stekpanna.
  4. Lägg en sked av bönblandningen på varje tortillabröd och vik dem sedan till rullar.
  5. Lägg de färdiga rullarna i en ugnsfast form och strö över riven ost.
  6. Gratinera i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter eller tills osten smält och blivit gyllene.
  7. Garnera med färsk koriander och servera.

Tomat- och fetaostsallad
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up