Fruktsallad med maränggrädde och daimkulor

Table
  1. Fruktsallad med maränggrädde och daimkulor
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Fruktsallad med maränggrädde och daimkulor

Ingredienser:

  • 500 g blandad frukt (t.ex. jordgubbar, kiwi, vindruvor, banan, melon)
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 marängbottnar
  • 50 g daimkulor, krossade

Gör så här:

  1. Skölj och skär frukten i bitar.
  2. Vispa grädden tills den blir fluffig.
  3. Smula marängbottnarna och blanda med den vispade grädden.
  4. Fördela frukten i glas eller skålar.
  5. Toppa med maränggrädden och strö över krossade daimkulor.
You may also be interested in:  Krämig carbonara

Tips: Servera fruktsalladen direkt efter att den är gjord för att behålla krispigheten i marängen. Du kan även lägga en daimkula på toppen för extra dekoration.

Goi cuon – Sommarrullar med räkor
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up