Ädelostsås

Table
  1. Recept: Ädelostsås
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Tips:

Recept: Ädelostsås

Ingredienser:

  • 200 g ädelost
  • 1 dl gräddfil
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk honung
  • Nymalen svartpeppar efter smak

Gör så här:

  1. Smula ädelosten i en skål.
  2. Tillsätt gräddfil och crème fraiche och blanda väl.
  3. Rör i dijonsenap och honung till en jämn konsistens.
  4. Smaka av med nymalen svartpeppar.
  5. Låt såsen vila i kylskåp i minst 1 timme för att smakerna ska mogna.

You may also be interested in:  Långkål

Tips:

För extra smak och konsistens kan du tillsätta färska örter som persilja, gräslök eller rosmarin. Du kan också experimentera med olika typer av ädelost för att få olika smaksättningar.

Grönkålspesto
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up