Chokladpudding

Table
  1. Recept på Chokladpudding
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Recept på Chokladpudding

Ingredienser:

  • 4 dl mjölk
  • 1 dl socker
  • 3 msk kakao
  • 2 msk maizena
  • 1 tsk vaniljsocker

Gör såhär:

  1. Blanda socker, kakao, maizena och vaniljsocker i en kastrull.
  2. Tillsätt mjölk och vispa ihop ingredienserna ordentligt.
  3. Sätt kastrullen på spisen och låt blandningen koka upp under omrörning.
  4. När blandningen börjar tjockna, sänk värmen och låt den koka i ca 2-3 minuter till.
  5. Ta bort kastrullen från spisen och låt chokladpuddingen svalna något.
  6. Häll upp i portionsformar och ställ in i kylskåpet i minst 2 timmar innan servering.
You may also be interested in:  Coleslaw

Servera gärna med vispad grädde och strössel på toppen!

Grundrecept saft
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.