Cornbread

Table
  1. Recept på Cornbread
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Serveringstips:
    4. Viktigt att notera:

Recept på Cornbread

Ingredienser:

  • 1 ½ cup majsmjöl
  • 1 ½ cup vetemjöl
  • 1 msk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 2 msk socker
  • 2 ägg
  • 1 ½ cup mjölk
  • ¼ cup smält smör

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200°C och smörj en ugnsfast form.
  2. I en stor skål, blanda samman majsmjöl, vetemjöl, bakpulver, salt och socker.
  3. I en annan skål, vispa äggen lätt och tillsätt mjölk och smält smör.
  4. Häll ägg- och mjölkblandningen över mjölblandningen och rör försiktigt tills allt är väl blandat.
  5. Häll smeten i den förberedda formen och jämna till ytan.
  6. Grädda i förvärmd ugn i cirka 25-30 minuter, eller tills cornbreadet är gyllenbrunt och genomgräddat.
  7. Ta ut formen från ugnen och låt cornbreadet svalna något innan servering.

You may also be interested in:  Fläskfilégryta med champinjoner

Serveringstips:

Servera det nybakade cornbreadet som det är eller tillsammans med tex mex-rätter, soppa eller chili. Det är också gott att smöra och äta som en delikatess på egen hand!

Viktigt att notera:

Allergiinformation: Innehåller ägg, mjölk och gluten. Kontrollera alltid ingredienserna för eventuella allergener och gör anpassningar vid behov.

Hemmagjord isglass
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.