Couscoussallad

Table
  1. Couscoussallad
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Viktigt:

Couscoussallad

Ingredienser:

  • Couscous
  • Tomater
  • Gurka
  • Rödlök
  • Fetaost
  • Kalamata-oliver
  • Färsk persilja
  • Citron
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar

Gör så här:

  1. Koka couscousen enligt förpackningens anvisningar. Låt svalna.
  2. Skär tomaterna, gurkan, rödlöken och fetaosten i små tärningar.
  3. Hacka persiljan fint.
  4. Blanda ihop couscousen, tomaterna, gurkan, rödlöken, fetaosten, oliverna och persiljan i en stor skål.
  5. Pressa över saften från citronen och tillsätt olivolja, salt och peppar efter smak.
  6. Blanda noggrant så att alla ingredienser fördelas jämnt och sätt sedan salladen i kylen att svalna innan servering.
  7. Servera din couscoussallad som den är eller som tillbehör till grillat kött eller fisk.

You may also be interested in:  Picklad rödlök

Viktigt:

Det är viktigt att blanda ingredienserna ordentligt så att smakerna blandas väl och att salladen kyls ner tillräckligt innan servering.

Tareqs jerk-kryddblandning
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up