Cumberlandsås

Table
  1. Recept på Cumberlandsås
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Recept på Cumberlandsås

Ingredienser:

  • 1 dl rödvin
  • 1 dl svartvinbärssaft
  • 1 dl socker
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1/2 tsk maizena
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör såhär:

  1. Blanda rödvin, svartvinbärssaft och socker i en kastrull.
  2. Tillsätt dijonsenap, maizena, salt och svartpeppar. Rör om väl.
  3. Sätt kastrullen på medelhög värme och låt såsen sjuda i cirka 10 minuter, eller tills den tjocknar något.
  4. Servera kall som tillbehör till grillat kött eller som dressing till sallader.
You may also be interested in:  Hummus

Notera: Du kan lägga till extra smaksättning som hackade äpplebitar eller finhackad lök om du önskar.

Västerbottenostpaj
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up