Enkel förrätt med avokado & mango

Table
  1. Enkel förrätt med avokado & mango
    1. Ingredienser
    2. Gör så här

Enkel förrätt med avokado & mango

Ingredienser

  • 1 avokado
  • 1 mango
  • 1 lime
  • 1/2 rödlök
  • 1/4 kruka färsk koriander
  • Flingsalt och svartpeppar efter smak
You may also be interested in:  Morotskaka

Gör så här

  1. Skala och kärna ur avokadon och mangon. Skär dem i små tärningar.
  2. Finhacka rödlöken och koriandern.
  3. Blanda avokado, mango, rödlök och koriander i en skål.
  4. Pressa saften från limen över blandningen.
  5. Tillsätt lite flingsalt och svartpeppar efter smak.
  6. Blanda försiktigt och låt blandningen stå i kylskåpet i cirka 15 minuter, för att smakerna ska sätta sig.
  7. Servera förrätten kylskåpskall som den är, eller som tillbehör till grillat kött eller fisk.

OBS: Var noga med att inte överblanda salsan för att undvika att avokado och mango blir mosiga.

Empanadas med kryddig lammfärs och russin
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up