Eva-Karins crabfishröra

Table
  1. Eva-Karin's Crabfish Spread Recipe
    1. Ingredients:
    2. Instructions:
    3. Tips:

Eva-Karin's Crabfish Spread Recipe

Ingredients:

  • 250g canned crabmeat
  • 1/4 cup mayonnaise
  • 1/4 cup sour cream
  • 2 tablespoons lemon juice
  • 1 teaspoon Dijon mustard
  • 1/2 teaspoon Worcestershire sauce
  • 1/4 teaspoon garlic powder
  • 1/4 teaspoon onion powder
  • 1/4 teaspoon paprika
  • Salt and pepper to taste

Instructions:

  1. In a mixing bowl, combine the crabmeat, mayonnaise, sour cream, lemon juice, Dijon mustard, Worcestershire sauce, garlic powder, onion powder, paprika, salt, and pepper. Mix well until all the ingredients are evenly incorporated.
  2. Cover the bowl with plastic wrap and refrigerate for at least 1 hour to allow the flavors to meld together.
  3. Serve the crabfish spread chilled with crackers, bread, or vegetable sticks.

Tips:

  • For extra flavor, you can add a dash of hot sauce or Old Bay seasoning to the mixture.
  • You can also garnish the spread with chopped fresh herbs like parsley or chives for an added touch of freshness.
  • This recipe can be easily doubled or halved to suit your needs.
You may also be interested in:  Eclair

Enjoy this delicious Eva-Karin's Crabfish Spread as an appetizer or snack!

Tacos
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up