Fisktacos med fetaost och mango

Table
  1. Fisktacos med fetaost och mango
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Fisktacos med fetaost och mango

Ingredienser:

  • 300g vit fiskfilé
  • 1 mogen mango
  • 100g fetaost
  • 1 rödlök
  • 1 röd paprika
  • 1 kruka koriander
  • 8 tortillabröd
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk limejuice
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk paprikapulver
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Fläskfilégryta med champinjoner

Gör så här:

  1. Börja med att skära fisken i mindre bitar och krydda med salt, peppar, spiskummin och paprikapulver.
  2. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och stek fisken på medelhög värme tills den är genomstekt och får fin färg.
  3. Skala och hacka rödlök, paprika, mango och koriander.
  4. Blanda den hackade löken, paprikan och mangon tillsammans med limejuice i en skål.
  5. Tillsätt den smulade fetaosten och rör om försiktigt.
  6. Värm tortillabröden enligt anvisningarna på förpackningen.
  7. Fördela den stekta fisken och salsan jämnt på tortillabröden.
  8. Servera genast och njut av de läckra fisktacosen med fetaost och mango!
Kycklingspett yakitori
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up