Gnocchi med tomat och mozzarella

Table
  1. Gnocchi med tomat och mozzarella
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Gnocchi med tomat och mozzarella

Ingredienser:

  • 500g gnocchi
  • 2 mogna tomater
  • 200g mozzarellaost
  • 2 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 msk färsk basilika
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
You may also be interested in:  Amerikanska pannkakor

Gör så här:

  1. Koka gnocchin enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Hetta upp olivolja i en stor stekpanna.
  3. Fräs vitlök i pannan tills den blir gyllene.
  4. Tillsätt tomaterna och låt de stekas i 2-3 minuter.
  5. Lägg i den färdigkokta gnocchin i pannan och rör om försiktigt för att blanda allt.
  6. Skiva mozzarellaosten och fördela över gnocchin i pannan.
  7. Strö över färsk basilika, salt och svartpeppar.
  8. Låt rätten steka på medelvärme tills osten smälter och blir gyllene, ca 5 minuter.
  9. Servera genast och njut av din Gnocchi med tomat och mozzarella!

Citronpaj
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up