Hallonsås

Table
  1. Recept på Hallonsås
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept på Hallonsås

Enkel och läcker hallonsås som passar perfekt till desserter och bakverk!

Ingredienser:

  • 300 gram färska hallon
  • 1 dl strösocker
  • 1 msk färskpressad citronjuice

Gör så här:

  1. Börja med att skölja hallonen noggrant och låt dem rinna av.
  2. Lägg hallonen i en kastrull och tillsätt strösocker och citronjuice.
  3. Värm på medelhög värme och rör om med en träsked tills sockret har lösts upp och såsen blir simmig.
  4. Ta bort från värmen och låt hallonsåsen svalna något innan den serveras.
You may also be interested in:  Pressgurka

Servera hallonsåsen rykande varm över vaniljglass eller pannkakor. Smaklig måltid!

Kryddig köttfärsgryta med yoghurt
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up