Hemmagjord isglass

Table
  1. Hemmagjord isglass
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Tips och variationer:

Hemmagjord isglass

Ingredienser:

  • 2 dl fruktjuice (vilken smak du föredrar)
  • 1 dl vatten
  • 1 msk socker (eller annan sötning, valfritt)
  • Isglassformar eller återanvändbara isglasspinnar
You may also be interested in:  Kålpudding (grundrecept)

Gör så här:

  1. Blanda fruktjuice, vatten och socker väl i en skål.
  2. Häll blandningen i isglassformar eller fyll upp återanvändbara isglasspinnar till önskad nivå.
  3. Ställ isglassarna i frysen och låt dem stelna i minst 4 timmar eller över natten.
  4. Ta ut isglassarna från frysen och avlägsna dem från formarna eller flaskorna genom att skölja dem snabbt i varmt vatten.
  5. Servera och njut av dina hemmagjorda isglassar!
You may also be interested in:  Klassisk lasagne

Tips och variationer:

Du kan experimentera med olika juice-smaker och tillsätta bitar av frukt, bär eller örtblad i isglassarna för extra smaksättning och dekor.

Lammkotletter med getostkräm
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up