Kokospannacotta med tropisk frukttopping

Table
  1. Kokospannacotta med tropisk frukttopping
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Tropisk frukttopping:
    4. Serveringstips:

Kokospannacotta med tropisk frukttopping

Ingredienser:

  • 400 ml kokosmjölk
  • 200 ml vispgrädde
  • 100 g strösocker
  • 4 gelatinblad

Gör så här:

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i cirka 5 minuter.
  2. Värm kokosmjölken, vispgrädden och sockret i en kastrull, men koka inte.
  3. Pressa ur vattnet från gelatinbladen och rör ner dem i den varma vätskan tills de har smält helt.
  4. Häll upp blandningen i portionsformar eller glas.
  5. Ställ in i kylen och låt stelna i minst 3 timmar, eller över natten.

Tropisk frukttopping:

You may also be interested in:  Bakad potatis

För att göra den tropiska frukttoppingen kan du använda en mix av exotiska frukter som mango, passionsfrukt, ananas och kiwi. Skär frukterna i små bitar och blanda dem tillsammans. Toppa sedan varje pannacotta-med med fruktblandningen precis före servering.

Serveringstips:

För att ge en extra touch av sötma och krispighet, kan du strö över rostade kokoschips eller hackade nötter på toppen av varje pannacotta.

Tacogratäng
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up