Krämig äggsallad

Table
  1. Recept: Krämig äggsallad
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Recept: Krämig äggsallad

Ingredienser:

  • 6 hårdkokta ägg
  • 1/4 kopp majonnäs
  • 1 msk dijonsenap
  • 1/4 kopp färsk dill, hackad
  • 1/4 kopp lök, finhackad
  • Salt och peppar efter smak

Tillagning:

  1. Skala de hårdkokta äggen och hacka dem grovt.
  2. I en stor skål, blanda ihop majonnäs, dijonsenap, dill och lök.
  3. Tillsätt de hackade äggen till skålen och rör om försiktigt tills allt är väl blandat.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera genast eller kyl före servering för att få en svalkande sallad.
You may also be interested in:  Scones

Tips: Du kan lägga till extra smak genom att blanda i lite finhackad bacon eller lite currypulver.

Spritzer
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.