Padrones med parmesandipp

Table
  1. Padrones med parmesandipp
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Padrones med parmesandipp

Ingredienser:

  • 250 g Padrone paprikor
  • 2 msk olivolja
  • Flingsalt
  • 1 dl parmesanost, riven
  • 1 dl gräddfil
  • 1 vitlöksklyfta, pressad

Gör så här:

  1. Hetta upp olivoljan i en stekpanna.
  2. Tillsätt Padrone paprikor och stek dem i cirka 5 minuter tills de börjar bli mjuka och få lite färg.
  3. Strö över flingsalt efter smak.
  4. I en separat skål, blanda ihop riven parmesanost, gräddfil och pressad vitlök till en dipp.
  5. Servera de stekta Padrone paprikorna med parmesandippen och njut!
You may also be interested in:  Hembakt pizza på italienskt vis

Tips: Var försiktig med padrones paprikor då de kan vara lite starka. Om du föredrar mildare smak kan du ta bort fröna och använda vanliga gröna paprikor istället.

Coeur de filét Provencale
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up