Pain chocolat

Table
  1. Recept på Pain Chocolat
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Recept på Pain Chocolat

Ingredienser:

  • 400g croissantdeg
  • 100g mörk choklad
  • 1 ägg, uppvispat

Tillagning:

  1. Skär croissantdegen i rektangulära bitar.
  2. Bryt chokladen i bitar och placera en bit längst ner på varje bit deg.
  3. Rulla ihop degen tätt runt chokladen.
  4. Pensla varje rulle med uppvispat ägg.
  5. Grädda i ugnen på 200°C i cirka 15-20 minuter tills de är gyllenbruna och genomgräddade.
You may also be interested in:  Tomatsås med örter

Servera Pain Chocolat ljummen och njut av den krämiga mörka chokladen inuti de sega och smöriga croissant-rullarna.

Rulltårta
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up