Reuben sandwich

Table
  1. Reuben Sandwich Recipe Ingredients:
    1. Instructions:

Reuben Sandwich Recipe

Ingredients:

  • 8 slices of rye bread
  • 8 slices of corned beef
  • 8 slices of Swiss cheese
  • 1/2 cup of sauerkraut, drained
  • 1/4 cup of Thousand Island dressing
  • 4 tablespoons of unsalted butter

Instructions:

  1. Spread Thousand Island dressing on one side of each bread slice.
  2. Layer corned beef, Swiss cheese, and sauerkraut on four slices of bread.
  3. Top with the remaining bread slices, dressing side down.
  4. Spread half of the butter on the outside of each sandwich.
  5. Heat a frying pan over medium heat.
  6. Cook the sandwiches for about 3-4 minutes on each side until the bread is toasted and the cheese has melted.
  7. Remove from the pan and let them cool slightly before serving.
You may also be interested in:  Lussebullar

Note: You can also grill the sandwiches in a panini press for a crispy texture.

Sandefjordsås
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up