Ryggbiff i ugn

Table
  1. Recept: Ryggbiff i ugn
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Ryggbiff i ugn

Ingredienser:

  • 400g ryggbiff
  • Salt och peppar efter smak
  • 2 msk olivolja
  • 3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk färsk rosmarin, hackad
  • 1 msk färsk timjan, hackad
You may also be interested in:  Korvstroganoff med ris

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200 grader Celsius.
  2. Pensla ryggbiffen med olivolja och krydda med salt och peppar.
  3. Lägg ryggbiffen i en ugnsform.
  4. Blanda ihop den finhackade vitlöken, rosmarin och timjan och strö över ryggbiffen.
  5. Stek i ugnen i ca 20 minuter eller tills ryggbiffen är genomstekt enligt önskad kötgrad.
  6. Ta ut formen och låt köttet vila i några minuter innan du skär det i skivor.
  7. Servera ryggbiffen med dina favorittillbehör.
Svamprisotto
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up