Salta bräder

Table
  1. Salta bräder - ett smakrikt snacks
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Salta bräder - ett smakrikt snacks

Ingredienser:

  • 500g vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk rapsolja
  • Vatten efter behov

Gör så här:

You may also be interested in:  Hemmagjord gnocchi med brynt smör och salvia

Steg 1: Blanda vetemjöl, salt och bakpulver i en skål.

Steg 2: Tillsätt rapsolja och lite vatten i taget tills degen blir elastisk och mjuk.

Steg 3: Kavla ut degen tunt och skär den i rektangulära bräder.

Steg 4: Lägg brädena på en plåt och grädda dem i ugnen på 200°C i cirka 10-12 minuter, eller tills de blivit gyllenbruna.

Steg 5: Ta ut brädena från ugnen och låt dem svalna.

You may also be interested in:  Klassisk lasagne

Steg 6: Servera de salta bräderna som ett smakrikt snacks till exempelvis dina favoritdipp.

French hotdog
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up