Stekt kassler med krämig majs

Table
  1. Stekt kassler med krämig majs
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Stekt kassler med krämig majs

Ingredienser:

  • 600 g kassler
  • 2 dl majs
  • 1 dl grädde
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • Smör eller olja till stekning
You may also be interested in:  Äppelkaka

Gör såhär:

  1. Skär kasslern i tunna skivor.
  2. Finhacka lök och vitlök.
  3. Stek kasslern i smör eller olja på medelhög värme tills den får fin färg.
  4. Tillsätt lök och vitlök och stek i ytterligare några minuter tills löken blir mjuk.
  5. Tillsätt majs, paprikapulver, salt och svartpeppar och stek i cirka 2-3 minuter.
  6. Tillsätt grädde och låt allt koka ihop i några minuter tills såsen tjocknar.
  7. Servera den stekta kasslern med den krämiga majsen.
Soppa på butternutpumpa med korvfräs
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up