Tofusill med senap

Table
  1. Tofusill med senap
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Tofusill med senap

Ingredienser:

  • 300g tofu
  • 200g sillinläggningssås
  • 2 msk senap
  • 1/4 lök
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk socker
  • Peppar efter smak
You may also be interested in:  Pommes duchesse - duchessetoppar

Tillagning:

  1. Steg 1: Skär tofun i tunna strimlor och lägg den i en skål.
  2. Steg 2: Finhacka löken och stek den i olivolja tills den är mjuk och genomskinlig.
  3. Steg 3: Tillsätt sillinläggningssåsen, senapen, sockret och peppar i stekpannan med löken. Rör om och låt det koka upp.
  4. Steg 4: Häll såsen över tofun och blanda väl så att alla strimlor är jämnt täckta.
  5. Steg 5: Ställ in skålen i kylskåpet och låt det marinera i minst 2 timmar, helst över natten för bästa smak.
  6. Steg 6: När tofun är färdigmarrinerad, servera den kall som den är eller på en smörgås.
You may also be interested in:  Gratinerad kassler med ananas

Detta recept på tofusill med senap är en härlig vegetarisk variation av den traditionella sillen. Den krispiga och smakrika tofun kombineras perfekt med den starka och syrliga senapssåsen. Passar utmärkt som tilltugg eller som pålägg till dina favoritmackor!

Spetskål i ugn med misogrädde
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up