Ugnsbakad falukorv med bostongurka och tomat

Table
  1. Recept: Ugnsbakad falukorv med bostongurka och tomat
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Recept: Ugnsbakad falukorv med bostongurka och tomat

Ingredienser:

  • Falukorv
  • Bostongurka
  • Tomat
  • Valfria kryddor (ex: paprika, svartpeppar, oregano)

Tillagning:

  1. Förvärm ugnen till 200 grader Celsius.
  2. Skär falukorven i skivor, men inte helt igenom.
  3. Placera falukorven på en ugnsform och sprid ut bostongurka och tomatskivor mellan skivorna.
  4. Strö över valfria kryddor för extra smak.
  5. Baka i ugnen i ca 15-20 minuter, eller tills korven är genomvarm och lätt brynt på ytan.
You may also be interested in:  Pannkakor - grundsmet

Tips: Servera den ugnsbakade falukorven med potatismos eller nykokt potatis och en fräsch sallad.

Skumtomtetårta
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up