After Eight-glass

Table
  1. Ett recept på After Eight-glass
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Tips:

Ett recept på After Eight-glass

Ingredienser:

  • 4 dl vaniljglass
  • 2 dl mjölk
  • 8 After Eight-chokladbitar
  • Vispad grädde (till servering)
  • Chokladsås (till servering)
You may also be interested in:  Stuvad vitkål

Gör så här:

  1. Skär After Eight-chokladbitarna i mindre bitar.
  2. I en mixer eller blender, blanda vaniljglass, mjölk och After Eight-chokladbitarna tills det blir en slät konsistens.
  3. Häll upp glassblandningen i glas och ställ dem i frysen i minst en timme för att glassen ska stelna.
  4. Ta ut glasen från frysen och garnera med vispad grädde och chokladsås.
  5. Njut av din After Eight-glass!

You may also be interested in:  Rostade kastanjer

Tips:

Om du vill kan du strö över lite riven After Eight-choklad på toppen av glassen som extra dekoration.

Dillkött på kyckling
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up