Äpplig tonfiskröra




Recept: Äpplig tonfiskröra

Table
  1. Recept: Äpplig tonfiskröra
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Äpplig tonfiskröra

Ingredienser:

  • 1 burk tonfisk i vatten (ca 200g)
  • 1 röd äpple, kärnfritt och tärnat
  • 1/4 rödlök, finhackad
  • 1/4 kruka färsk dill, hackad
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk citronsaft
  • Salt och peppar efter smak

You may also be interested in:  Busenkel broccolisoppa

Gör så här:

  1. Töm tonfisken i en skål och mosa det med en gaffel.
  2. Tillsätt de tärnade äpplena, den finhackade rödlöken och den hackade dillen. Blanda väl.
  3. I en separat skål, rör ihop majonnäs och citronsaft. Tillsätt detta till tonfiskblandningen och rör om tills allt är väl blandat.
  4. Krydda med salt och peppar efter smak.
  5. Ställ tonfiskröran i kylskåp i minst 30 minuter för att låta smakerna blanda sig.
  6. Serv
    Clam chowder (musselsoppa)
    LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.