Dip med torkat viltkött och rödlök
Recept: Dip med torkat viltkött och rödlök
Ingredienser:
- 100 g torkat viltkött
- 1 rödlök, finhackad
- 200 g gräddfil
- 100 g färskost
- 1 msk kapris
- 1 msk hackad persilja
- Salt och peppar efter smak
Gör såhär:
- 1. Blötlägg det torkade viltköttet i vatten i 10 minuter, låt det sedan rinna av och finhacka det.
- 2. I en skål, blanda gräddfil och färskost tills det är väl blandat.
- 3. Tillsätt den finhackade rödlöken, kapris och persilja till skålen och blanda väl.
- 4. Rör i det finhackade viltköttet i skålen och blanda väl.
- 5. Smaka av med salt och peppar efter smak.
- 6. Servera dippen med dina favoritnachos eller grönsaksstavar.