Dip med torkat viltkött och rödlök

Table
  1. Recept: Dip med torkat viltkött och rödlök
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Recept: Dip med torkat viltkött och rödlök

Ingredienser:

  • 100 g torkat viltkött
  • 1 rödlök, finhackad
  • 200 g gräddfil
  • 100 g färskost
  • 1 msk kapris
  • 1 msk hackad persilja
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Tom yam goong

Gör såhär:

  1. 1. Blötlägg det torkade viltköttet i vatten i 10 minuter, låt det sedan rinna av och finhacka det.
  2. 2. I en skål, blanda gräddfil och färskost tills det är väl blandat.
  3. 3. Tillsätt den finhackade rödlöken, kapris och persilja till skålen och blanda väl.
  4. 4. Rör i det finhackade viltköttet i skålen och blanda väl.
  5. 5. Smaka av med salt och peppar efter smak.
  6. 6. Servera dippen med dina favoritnachos eller grönsaksstavar.
Helstekt sjötunga i vinägrett med medelhavsgrönsaker
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up