Enkel köttfärspaj

Table
  1. Enkel köttfärspaj
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Enkel köttfärspaj

Ingredienser:

  • Köttfärs
  • Lök
  • Paprika
  • Ägg
  • Ströbröd
  • Salvia
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • Matlagningsgrädde

Tillagning:

Steg 1: Börja med att hacka löken och paprikan.

Steg 2: Stek köttfärsen i smör tills den fått fin färg.

Steg 3: Tillsätt löken och paprikan och stek ytterligare några minuter.

Steg 4: Krydda med salt, peppar och salvia efter smak.

Steg 5: Blanda i ägg och ströbröd i köttfärsblandningen för att binda ihop den.

Steg 6: Placera köttfärsblandningen i en pajform och jämna till ytan.

Steg 7: Häll över matlagningsgrädde så att det täcker köttfärsen.

Steg 8: Grädda i ugnen på 200 grader i cirka 30-35 minuter.

You may also be interested in:  Ugnspannkaka (grundrecept)

Steg 9: Servera pajen med en fräsch sallad och njut!

Kokt kycklingfilé med örtsås
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up