Enkel köttfärspaj
Enkel köttfärspaj
Ingredienser:
- Köttfärs
- Lök
- Paprika
- Ägg
- Ströbröd
- Salvia
- Smör
- Salt
- Peppar
- Matlagningsgrädde
Tillagning:
Steg 1: Börja med att hacka löken och paprikan.
Steg 2: Stek köttfärsen i smör tills den fått fin färg.
Steg 3: Tillsätt löken och paprikan och stek ytterligare några minuter.
Steg 4: Krydda med salt, peppar och salvia efter smak.
Steg 5: Blanda i ägg och ströbröd i köttfärsblandningen för att binda ihop den.
Steg 6: Placera köttfärsblandningen i en pajform och jämna till ytan.
Steg 7: Häll över matlagningsgrädde så att det täcker köttfärsen.
Steg 8: Grädda i ugnen på 200 grader i cirka 30-35 minuter.
Steg 9: Servera pajen med en fräsch sallad och njut!