Grillade lammracks med grekiska smaker

Table
  1. Grillade lammracks med grekiska smaker
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Grillade lammracks med grekiska smaker

Ingredienser:

  • 4 lammracks
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 msk färsk rosmarin, finhackad
  • 2 msk färsk oregano, finhackad
  • 1 citron, saften
  • 2 msk olivolja
  • Salt och peppar efter smak

Gör så här:

  1. Blanda vitlök, rosmarin, oregano, citronsaft och olivolja i en skål.
  2. Marinera lammracksen i blandningen i minst 1 timme.
  3. Grilla lammracksen på hög värme i ca 4-5 minuter per sida eller tills de är rosiga på insidan.
  4. Salta och peppra efter smak.
  5. Servera de grillade lammracksen med en sallad och nybakat bröd.
You may also be interested in:  Äppelkaka i långpanna

Tips: För en extra smakboost kan du servera lammracksen med tzatziki och grekisk sallad.

Vegolasagne med majs och soltorkad tomat
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up