Halstrad tonfisk med citron och parmesankräm

Table
  1. Halstrad tonfisk med citron och parmesankräm
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Halstrad tonfisk med citron och parmesankräm

Ingredienser:

  • 4 skivor färsk tonfisk
  • 2 msk rapsolja
  • 1 citron (saften och skalet)
  • 50 g riven parmesanost
  • 2 dl gräddfil
  • 1 kruka färsk koriander
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Lussebullar

Gör så här:

  1. Blanda riven parmesanost med gräddfil i en skål.
  2. Pressa saften från citronen och rör ner i parmesankrämen. Riv även lite citronskal och blanda i för extra smak.
  3. Hacka färsk koriander och tillsätt i krämen.
  4. Krydda tonfiskskivorna med salt och peppar.
  5. Värm upp rapsoljan i en stekpanna på medelhög värme.
  6. Lägg i tonfiskskivorna och stek dem i cirka 2-3 minuter på varje sida, eller tills de är fint halstrade.
  7. Servera tonfisken med den smakrika citron- och parmesankrämen och njut!
Koka kräftor
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up