Honungsglaserad stjälkselleri

Table
  1. Recept: Honungsglaserad stjälkselleri
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Honungsglaserad stjälkselleri

Ingredienser:

  • 500 g stjälkselleri
  • 2 msk smör
  • 2 msk honung
  • Salt och peppar efter smak

You may also be interested in:  Hummus

Gör så här:

  1. Skär stjälksellerin i mindre bitar och skölj dem noga.
  2. Smält smöret i en stekpanna på medelhög värme.
  3. Tillsätt stjälksellerin i stekpannan och stek i ca 5 minuter tills de börjar mjukna.
  4. Häll i honungen och rör om tills stjälksellerin är jämnt täckt.
  5. Krydda med salt och peppar efter smak.
  6. Stek i ytterligare 3-5 minuter tills stjälksellerin är genommjuk och glaserad.
  7. Servera genast som tillbehör till din favoriträtt!
You may also be interested in:  Crème brûlée

Tips: Du kan också lägga till hackade nötter eller rostade sesamfrön för extra crunch och smak.

Brysselkål
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up