Najadlax med vispad crème fraiche med senap och krasse

Table
  1. Recept: Najadlax med vispad crème fraiche med senap och krasse
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Njut av denna läckra Najadlax med vispad crème fraiche med senap och krasse!

Recept: Najadlax med vispad crème fraiche med senap och krasse

Ingredienser:

  • 4 portioner laxfilé
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 knippe krasse
  • Salt och peppar efter smak

Gör så här:

  1. Grilla eller stek laxfiléerna till önskad grad av stekning. Se till att de är genomstekta och fiskköttet är lätt att dela sig med en gaffel.
  2. I en skål, vispa crème fraiche tills den blir lätt och fluffig. Tillsätt dijonsenap och blanda väl.
  3. Ta bort krasseblommor från stjälkarna och tillsätt dem i crème fraichen. Blanda försiktigt för att behålla strukturen på blommorna.
  4. Smaka av med salt och peppar enligt din smak.
  5. Servera den grillade/stekta laxen med en klick av den vispade crème fraichen på toppen. Garnera med några krasseblommor för extra färg och smak.
You may also be interested in:  Pulled pork

Njut av denna läckra Najadlax med vispad crème fraiche med senap och krasse!

Torkade kantareller
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up