Panerad torsk med skolans fisksås

Table
  1. Panerad torsk med skolans fisksås
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Servering:

Panerad torsk med skolans fisksås

Ingredienser:

  • Torskfilé - 400g
  • Ströbröd - 1 dl
  • Vetemjöl - 1 dl
  • Ägg - 2 st
  • Salt - efter smak
  • Svartpeppar - efter smak
  • Olivolja - 2 msk
You may also be interested in:  Lätt lantbröd

Gör så här:

  1. Blanda ströbröd, vetemjöl, salt och svartpeppar i en skål.
  2. Knäck äggen i en annan skål och vispa dem lätt.
  3. Doppa torsken i ägget och se till att den täcks helt.
  4. Vänd torsken i ströbrödsblandningen tills den är jämnt panerad.
  5. Värm olivoljan i en stekpanna på medelvärme.
  6. Stek torsken gyllenbrun på båda sidor, ca 3-4 minuter per sida.
You may also be interested in:  Fläskpannkaka

Servering:

Panerad torsk serveras bäst med skolans fisksås. Häll fisksåsen över torsken eller servera den vid sidan om. Njut av denna enkla och smakfulla rätt!

Ugnsstekta kycklingben
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.