Majskyckling med honung och örter

Table
  1. Majskyckling med honung och örter
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Majskyckling med honung och örter

Ingredienser:

  • 4 majskycklingfiléer
  • 2 msk flytande honung
  • 1 msk färskpressad citronjuice
  • 1 msk färska örter (t.ex. timjan, rosmarin, oregano), hackade
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
You may also be interested in:  Fläskpannkaka

Gör så här:

  1. Blanda honung, citronjuice, hackade örter, finhackad vitlök, olivolja, salt och svartpeppar i en skål för marinad.
  2. Skär ett par snitt i majskycklingfiléerna och lägg dem i marinaden, se till att alla filéer täcks jämnt. Låt marinera i kylskåp i minst 1 timme.
  3. Grilla majskycklingfiléerna på medelhög värme i cirka 6-8 minuter på varje sida, tills de är genomstekta och har en fin grillyta.
  4. Servera majskycklingen med rostad potatis eller en fräsch sallad.
You may also be interested in:  Raggmunk med fläsk

Tips: För extra smak kan du också pensla lite av marinaden på majskycklingfiléerna under grillningen.

Panerad tofu med rostade rotfrukter och chilimajonnäs
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.